Конусът като форма за оргонит

Конусът като форма за оргонит

3 юли 2023

Основата на конуса е кръг, основата на пирамидата е квадрат. Кръгът и квадратът са едни от основните геометрични фигури. Кръгът няма начало и край. Символизира цялостност, завършеност, единство, съвършенство, безкрайност. Квадратът представлява структура, стабилност, сигурност, постоянство.

Оргонитът конус няма ръбове, основата му е кръг, а има и връх. Енергията, която се движи спираловидно, се завихря от кръга нагоре към върха, насочвана от кристала. Никаква загуба на енергия по пътя! Бързина и ефективност! Преобразува енергията по-бързо и по-качествено, по-бързо се усеща неговото действие, за разлика от останалите форми. Условно конусът преработва енергията на 100% без загуби. 

При пирамидата оргонит има същото завихряне, но предвид че има ъгли в основата, там е вероятно да се губят едни 10-15% от общото действие. 

И като имате предвид, че действието им предимно се "усеща", а не се "вижда", тези проценти загуба е трудно да бъдат уловени. 

Като избирате модел и форма, подхождайте с доверие към себе си - вашата висша същност ви ръководи по фин и невидим начин, а вие си мислите, че избирате с очи ;)

 


Чудите се каква е връзката с бижу-оргонит и вашето здраве.

прочети още

Оргонитът е пазач, защитник, чистач. Малка интересна вещ с душа, която носи лекота и връща баланса.

прочети още

Има толкова различни форми, а колко разноцветни комбинации - изборът е труден!

прочети още

Оргонит, зареден с мантрата ОМ - мигновено извисяване.

прочети още

Как да изберем модел за приятел? Как да знаем, че той ще е подходящ за него?

прочети още