Какво е оргонит?

Какво е оргонит?

21 юли 2023

Оргонитът е сплав от смола, метални стружки и кристал. И, разбира се, камъчета, които носят своя енергиен отпечатък в общото му излъчване. Органична и неорганична материя. Металът привлича хаотичната енергия от околната среда, която се засмуква от смолата и преминава през кристала, като по този начин се превръща в структурирана добра енергия. И това се случва непрекъснато. Завихрянето, или торсионното поле, което създава, работи постоянно. С течение на времето домът ви се превръща във вашето убежище! Ще познаете по нуждата да се приберете бързо вкъщи, за да се успокоите. Сънят се подобрява, става плътен и дълбок, увеличават се възстановителните сили на организма.

Най-общо казано, това е продукт, създаден от човека, но променящ не само физическото му състояние. Действието му се усеща на физическо ниво - носейки оргонит или стоейки около него, усещате бавно отпускане, олекотяване, възвръщане на естествения пулс и дишане. На фино ниво - подобрява състоянието на чакрите (енергийните центрове в етерното тяло), аурата (общото защитно магнитно поле на човека, което е синтез от неговите мисли, емоции, обща вибрация на чакрите и течащата през него космическа и земна енергия), като я прави еднородна, възстановява пробивите й, от което на физическо ниво зависи състоянието на имунната система. Да, правилно сте разбрали - оргонитът косвено помага и за повишаване на имунитета ви.

Нерядко при по-тежки блокажи можете да усетите и дискомфорт на съответните места в тялото, от който не бива да се плашите. Инстинктът ви за самосъхранение ще се включи мигновено, но ако можете, пропуснете този сигнал. Оставете вашият помощник да свърши работата си по-бързо и само наблюдавайте себе си. Когато се отпуснете, ще забравите за него или ще заспите.

Когато носите колие-оргонит, в моменти, когато му се налага най-усилено да работи, можете да усещате колието като камък, който тежи на шията ви, независимо колко е голям. Бъдете сигурни, че когато се върнете в балансирано състояние и хармония, вече няма дори да го усещате на врата си.

 


Чудите се каква е връзката с бижу-оргонит и вашето здраве.

прочети още

Има толкова различни форми, а колко разноцветни комбинации - изборът е труден!

прочети още

Чудите се дали да изберете пирамида или конус? Каква разлика носят формите?

прочети още

Оргонит, зареден с мантрата ОМ - мигновено извисяване.

прочети още

Как да изберем модел за приятел? Как да знаем, че той ще е подходящ за него?

прочети още