Колие-оргонит Алиандра

Действието на колие-оргонит Алиандра е в диаметър от около 30 метра (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Създава енергийно поле като защитна капсула около носителя му, която е жива, динамична - във всеки един момент тя се обновява, защото енергията в нея се движи и преструктурира ежесекундно. Това осигурява баланс на чакрите, аурата е плътна и не допуска пробив от негативни същности, което от своя страна осигурява стабилна и здрава имунна система, която не допуска нарушители и вредители. Това, разбира се, пряко се отразява на вашето физическо здраве - без вредители вашето тяло функционира качествено и пълноценно. По този начин оргонитът пречиства и защитава от магии, обсебвания, урочасвания, геопатология и др., като ги трансформира в положителна енергия.

 

Отделно от това, на друго ниво, личният оргонит се свързва с душата на човека и работи за нейно най-висше благо и добро. Ето защо действието на нашите оргонити е мултиизмерно. Затова препоръчваме колиетата да бъдат лични, защото могат винаги да бъдат в непосредствена близост с душата, с която са свързани. Така могат адекватно да коригират пробив в енергийното поле, дисбаланс между фините тела и чакрите, да премахнат енергийни сплитания, връзвания, тапи. 

 

Този оргонит съдържа спирала от оранжева тел, като изцяло е изпълнен в топли златисто-медни тонове, което го прави подходящ и съвместим с всякакви дрехи, както и с аксесоари от злато или мед. В зависимост от вашите предпочитания или нуждите на вашата душа, тази тел може да бъде и в друг цвят. Спиралата е символ на енергията. Във вселената енергията се движи по спирала. Поставена в оргонита, тя завихря допълнително енергията. Камъчетата, които са наредени около нея, са карнеол, тигрово око, яспис, лунен камък, слънчев камък, но могат да бъдат и други, съобразени с вашия личен избор или с избора на висшите ви аспекти. 

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

 

Размери - диаметър около 37-38 мм, дължина на кожената верижка - около 430 мм

37,00 лв.
Базова цена:37,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!