Колие-оргонит Кетер

Действието на колие-оргонит Кетер се разпростира в диаметър от около 15 метра (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Това е един от най-малките чудотворци. Като всеки друг оргонит и този създава енергийна сфера от чиста енергия около носителя му, която е жива, динамична - във всеки един момент тя се обновява, защото енергията в нея се движи и преструктурира ежесекундно. Това осигурява отворени и работещи енергийни центрове в тялото, през които преминава точното количество божествена/космическа енергия. Аурата е максимално изпълнена, без пробойни, като по този начин спира негативните атаки отвън. Плътната и здрава аура осигурява естествен щит на тялото. Това, разбира се, пряко се отразява на вашето физическо здраве - без вредители вашето тяло функционира качествено и пълноценно. Вие сте щастливи и енергични, а не тъжни и уморени.

 

Основната функция на оргонита е изпълнена - пречистил е и е защитил от магии, обсебвания, урочасвания, геопатология и др. Допълнителната и най-съществена част от неговото многопластово действие е връзката му с душата на човека и работи за нейно най-висше благо и добро (ако е изработен като личен). Ето защо обичаме да казваме, че действието на нашите оргонити е мултиизмерно. Затова препоръчваме колиетата да бъдат лични, защото могат винаги да бъдат в непосредствена близост с душата, с която са свързани. Така могат адекватно да коригират пробив в енергийното поле, дисбаланс между фините тела и чакрите, да премахнат енергийни сплитания, връзвания, тапи. 

Този оргонит съдържа спирала от синя тел, тюркоаз, амазонит и лунен камък - хладен, на моменти студен. Подходящ е за балансиране на прекалено горещи и енергични хора. В зависимост от вашите предпочитания или нуждите на вашата душа, тази тел може да бъде и в друг цвят. Спиралата е символ на енергията. Във вселената енергията се движи по спирала. Поставена в оргонита, тя завихря допълнително енергията. 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

Гаранция за автентичност - моделите са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

Размери - диаметър около 28 мм,  дължина на кожената верижка - около 430 мм

32,00 лв.
Базова цена:32,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!