Колие-оргонит Велдириен

Действието на колие-оргонит Велдириен е в диаметър от около 30 метра (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Както всеки наш оргонит, и този създава защитно поле около носителя му, в което чакрите са в баланс, аурата е плътна и не допуска пробив от негативни същности и електромагнитно облъчване и радиация. Пречиства и защитава от магии, обсебвания, урочасвания, геопатология и др., като ги трансформира в положителна енергия.

 

При този модел оргонит нашата фантазия е избрала да се разгърне в свежа комбинация от лазурит, амазонит, корал и седеф. Ако ви привлича синия цвят, вероятно имате нужда от баланс на пета (гърлена) чакра, която е свързана с щитовидната жлеза. Тази жлеза е нашият естествен щит (от където идва и нейното име) срещу негативната енергия както вътре у нас - стрес и тревоги, така и идваща отвън, съзнателно или несъзнателно насочена към нас. Жлезата отнася основния удар срещу нискочестотните енергии, затова често е натоварена и не работи в пълния си капацитет. Оргонитът в такъв случай може да бъде насочен да подпомогне нейната функция. Разбира се, консултации с лекари и специалисти са препоръчителни.

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите оргонити са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

 

Размери - около 55 мм х 20 мм в лицевата част, дебелина - около 20 мм,  дължина на кожената верижка - около 430 мм

37,00 лв.
Базова цена:37,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!