Колие-оргонит Селмуриен

Колие-оргонит Селмуриен е своенравен и различен оргонит. Сребристата спирала сякаш стои като страж пред фината вътрешна природа на този чудотворец. Твърд и студен отвън, но нежен и чувствителен отвътре. Хладен, но веднъж опитомен, той ще ви бъде верен до край. Зад ледената спирала срамежливо надничат родонитът, амазонитът и тайнственият лазурит, обитаващ строго охраняваната сърцевина.

 

И той, както и другите оргонити от тази категория, работи в диаметър от около 30 метра (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Както всеки наш оргонит, и този създава защитно поле около носителя му, в което чакрите са в баланс, аурата е плътна и не допуска пробив от негативни същности и електромагнитно облъчване и радиация. Пречиства и защитава от магии, обсебвания, урочасвания, геопатология и др., като ги трансформира в положителна енергия.

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите оргонити са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

 

Размери - около 55 мм х 20 мм в лицевата част, дебелина - около 20 мм,  дължина на кожената верижка - около 430 мм

37,00 лв.
Базова цена:37,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!