Колие-оргонит Амрита 3

Действието на колие-оргонит Амрита 3 е в диаметър от около 30 метра (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Същият като колие-оргонит Амрита 2, но с различни камъни и синя спирала.

 

Създава защитно поле около носителя му, в което чакрите са в баланс, аурата е плътна и не допуска пробив от негативни същности. Пречиства и защитава от магии, обсебвания, урочасвания, геопатология и др., като ги трансформира в положителна енергия. Това е най-основното му действие. От там насетне ако е поръчан личен, той се свързва в траен съюз с душата на притежателя си и работи за нейно най-висше благо по един фин, невидим начин.

 

Този модел оргонит е със синя спирала. И тя, както и в предходния модел, повече се доближава до тази на Фибоначи - златното сечение. Предвид че е ръчно навита, не може да претендира за наличие на златното сечение. Само го символизира. Камъчетата в този оргонит са в синьо-зелена гама - амазонит, яспис, нефрит, лунен камък. Ако имате друго виждане за вашия личен оргонит, готови сме да експериментираме и да удовлетворим всяко ваше желание, съобразено с наличностите ни от материали. 

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите оргонити са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

 

Размери - 53 мм х 33 мм, дебелина - около 10 мм,  дължина на кожената верижка - около 430 мм 

37,00 лв.
Базова цена:37,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!