Колие-оргонит Амрита 4

Действието на колие-оргонит Амрита 4 е в диаметър от около 30 метра (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Създава защитно поле около носителя му, в което чакрите са в баланс, аурата е плътна и не допуска пробив от негативни същности. Пречиства и защитава от магии, обсебвания, урочасвания, геопатология и др., като ги трансформира в положителна енергия. Това е най-базовото му действие. Ако предпочетете да бъде личен, пред вас ще се отвори огромния му потенциал. По вълшебен начин той ще се свърже с вашата Душа и тогава чудесата ще станат ваше ежедневие.

 

Този модел оргонит, както всички оргонити от тази серия, има различна от другите спирали. Тя повече се доближава до тази на Фибоначи - златното сечение. Предвид че е ръчно навита, не може да претендира за наличие на златното сечение. Само го символизира. Камъчетата в този оргонит са избрани в нежно розово и галещо синьо - тюркоаз, амазонит, цветен седеф, розов кварц, аметист. Ако имате друго виждане, готови сме да експериментираме и да удовлетворим всяко ваше желание, съобразено с наличностите ни от материали. 

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите оргонити са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

Размери - диаметър на лицевата част на оргонита - 40 мм, дебелина - около 10 мм,  дължина на кожената верижка - около 430 мм 

 

37,00 лв.
Базова цена:37,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!