Колие-оргонит Селдриер

Действието на колие-оргонит Селдриер е в диаметър от около 15 метра (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Създава защитно поле около носителя му, в което чакрите са в баланс, аурата е плътна и не допуска пробив от негативни същности.

 

Може да бъде наречен да работи в определена насока - конкретен проблем, дисбаланс, емоция, болест на тялото или цялостно да пречиства и защитава от магии, обсебвания, урочасвания, геопатология и др., като ги трансформира в положителна енергия.

 

Личният оргонит се свързва с душата на човека и работи за нейно най-висше благо и добро. Затова препоръчваме колиетата да бъдат лични, защото могат винаги да бъдат в непосредствена близост с душата, с която са свързани. Така могат адекватно да коригират пробив в енергийното поле, дисбаланс между фините тела и чакрите, да премахнат енергийни сплитания, връзвания, тапи. 

 

Тук можете да разгледате и други снимки на оргонита.

 

Този оргонит е слънчев, пролетен, свеж, зареждащ. Жълтата спирала свети като слънце и огрява всички и всичко. Подходящ за слънчеви, топли хора.

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите оргонити са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

 

Размери - диаметър около 30 мм,  дължина на кожената верижка - около 430 мм

 

35,00 лв.
Базова цена:35,00 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!