Колие-оргонит Алдинор

Колие-оргонит Алдинор е същото като колие-оргонит Миердил, но решено в по-топла, по-гореща цветова гама. И то е с обхват от около 15 метра (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Създава защитно поле около носителя му, в което чакрите са в баланс, аурата е плътна и не допуска пробив от негативни същности. Пречиства и защитава от магии, обсебвания, урочасвания, геопатология и др., като ги трансформира в положителна енергия.

 

Личният оргонит може да бъде наречен да работи за каквото желаете, но от опит знаем, че вълшебството се случва тогава, когато вратите за него са разтворени максимално.

 

Колие-оргонит Алдинор е изработено със златиста спирала, която буквално грее като слънце в него. Камъчетата са топли - корал, карнеол и други, но за да не се "изгорите" сме добавили любимия тюркоаз. Подходящ за отворени към света хора, такива, които са влюбени в живота.

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите оргонити са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

 

Размери - около 30 мм х 20 мм, дължина на кожената верижка - около 430 мм.

35,00 лв.
Базова цена:35,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!