Ключодържател оргонит Нерлиен

Ключодържател оргонит Нерлиен разпростира своето действие в диаметър от около 30 метра (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). И той като всички други наши оргонити, първо пречиства човека или пространството, след което създава защитно поле, в което чакрите са в баланс, аурата е плътна и не допуска пробив от негативни същности. Пречиства и защитава от магии, обсебвания, урочасвания, геопатология и др., като ги трансформира в положителна енергия. Личният оргонит се свързва с душата на човека и работи за нейно най-висше благо и добро. Затова препоръчваме колиетата и ключодържателите да бъдат лични, защото могат винаги да бъдат в непосредствена близост с душата, с която са свързани. Така могат адекватно да коригират пробив в енергийното поле, дисбаланс между фините тела и чакрите, да премахнат енергийни сплитания, връзвания, тапи. Ако усетите пробив, срив, спад, атака, вземете оргонита в шепи, притихнете и му се отдайте. Той знае какво да прави. Въпреки че работят в определен периметър, най-добре се усеща въздействието им при пряк телесен контакт.

 

Този оргонит е подходящ и за мъже, и за жени. Синият цвят е цветът на истината, цветът на пета чакра. Този, който се чувства привлечен от синия цвят, всъщност търси лечение или баланс на чакрата си, търси своята истина. По същата причина синият цвят се препоръчва при лечение на ларингит, фарингит, възпаление на гърлото и всички разстройва на тялото в областта на гърлото.

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

 

Размери - около 55 мм х 20 мм в лицевата част, дебелина - около 20 мм

Закопчалката е само примерна. Може да бъде и друга в зависимост от наличностите в момента на поръчката.

37,00 лв.
Базова цена:37,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!