Колие-оргонит Аргосион 4

Действието на колие-оргонит Аргосион 4 е около 30 метра в диаметър (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Оргонитът пречиства пространството около човека и вътре в него, след което изгражда мощна и стабилна защита, в чийто обсег цари хармония и баланс. Оргонитът се справя с магии, урочасвания, всякакви пробиви в енергийното поле, изтичане на енергия, кражба на енергия и др. Когато носите оргонит, виждате света в пълните му цветове, изпитвате радост, усещате лекота.

 

Този оргонит съдържа двойна спирала, символ на безграничността и неспирния поток на живота. Изработен е в топли цветове, повлиява чудесно блокажи във втора и трета чакра. 

 

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

 

Размери - диаметър 40 мм, дължина на верижката - около 430 мм

37,00 лв.
Базова цена:37,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!