Ключодържател Дилдор

Действието на ключодържател оргонит Дилдор е около 15 метра в диаметър (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Оргонитът изчиства чакрите, балансира ги, изчиства меридианите, за да може енергията да тече безпрепятствено през цялата енергийна система. Затова при първа среща с него е възможно да има известен дискомфорт, чийто интензитет зависи от състоянието на притежателя му. Това не бива да ви плаши, защото бързо отшумява. Работата е свършена перфектно, когато... забравите за него.

 

В този оргонит има спирала - синя или зелена по ваш избор, която допълнително подпомага действието на оргонита. Освен това е символ на развитието, на живота. Всичко във вселената се движи по спирала. Съдържа слънчев камък, яспис, нефрит, тюркоаз - зависи от наличностите към момента на поръчката или от вашето желание.

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

 

Размери - диаметър около 28 мм. Закопчалката е в зависимост от наличностите.

35,00 лв.
Базова цена:35,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!