Колие-оргонит Нардиер

Действието на колие-оргонит Нардиер е в диаметър от около 30 метра (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Същата форма като колие-оргонит Амрита 2, колие-оргонит Амрита 3, колие-оргонит Амрита 5, но решен в изключително нежна комбинация от авантюрин, амазонит, родонит и морганит, прегърнати от хладния полъх на сребристия метал - наподобява едва напъпила роза. Подходящ за чувствителни и много фини натури.

 

Като всеки друг наш оргонит създава защитно поле около носителя му, в което чакрите са в балансаурата е плътна и не допуска пробив от негативни същности. Пречиства и защитава от урочасвания, прилепвания, магии, обсебвания,  геопатология и др., като ги трансформира в положителна енергия. Създава усещане за лекота, съзерцание, поглеждате ежедневието откъм вълшебния му фокус, с други очи. Това е най-основното му действие. От там насетне ако е поръчан личен, той се свързва в траен съюз с душата на притежателя си и работи за нейно най-висше благо по един фин, невидим начин.

 

Този модел оргонит съдържа бяла спирала във формата на спиралата на Фибоначи, или поне прилича на нея. Все пак е навита ръчно и не може да претендира съответствие. Камъчетата в този оргонит са в зелено-розова гама - родонит, амазонит, авантюрин и морганит. Ако имате друго виждане за вашия личен оргонит, готови сме да експериментираме и да удовлетворим всяко ваше желание, съобразено с наличните материали. От вас се иска единствено да го приемете с отворено сърце, защото той има какво да ви даде.

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите оргонити са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

 

Размери - 53 мм х 33 мм, дебелина - около 10 мм,  дължина на кожената верижка - около 430 мм 

37,00 лв.
Базова цена:37,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!