Колие-оргонит Елдрин

Колие-оргонит Елдрин действа в диапазон от около 30 метра (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Това е вълшебната пръчица. Като всеки друг оргонит и този създава енергийна сфера от чиста енергия около носителя му, която е жива, динамична - във всеки един момент тя се обновява, защото енергията в нея се движи и преструктурира ежесекундно. Това осигурява отворени и работещи чакри в тялото, през които преминава точното количество божествена/космическа енергия. Аурата е еднородна, плътна, без пробойни, като по този начин спира негативните атаки отвън. Плътната и здрава аура осигурява естествен щит на тялото. Имунитетът е нейният физически израз. Здравата аура осигурява концентриран енергиен обмен през цялата енергийна система. Този обмен осигурява здраве, добро настроение и лекота!

 

Основната функция на оргонита е изпълнена - пречистил е и е защитил от магии, обсебвания, урочасвания, геопатология и др. Допълнителната и най-съществена част от неговото многопластово действие е връзката му с душата на човека и работи за нейно най-висше благо и добро (ако е изработен като личен). Ето защо обичаме да казваме, че действието на нашите оргонити е мултиизмерно. Затова препоръчваме колиетата да бъдат лични, защото могат винаги да бъдат в непосредствена близост с душата, с която са свързани. Така могат адекватно да коригират пробив в енергийното поле, дисбаланс между фините тела и чакрите, да премахнат енергийни сплитания, връзвания, тапи. 

Този оргонит съдържа цветен седеф, тюркоаз, авантюрин и лунен камък - носи аромат на горска полянка. Подходящ е за хора, нуждаещи се от заземяване. За какво е нужно заземяването? За да не пилеете енергията си. Само заземената дълбоко в земята енергия протича правилно и осигярява качествен жизнен цикъл. В противен случай имате усещането, че не стъпвате по земята, че се реете без цел и посока, мислите ви са хаотични, липсва ви концентрация. Малко хора обръщат внимание точно на заземяването, но то е точно толкова важно, колкото и връзката с духовния свят. Без здрави корени дървото не може да порасне и да достигне небето, нали?

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

Гаранция за автентичност - моделите са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

Размери - 17 мм х 75 мм, дебелина - 15 мм - 20 мм,  дължина на кожената верижка - около 430 мм

37,00 лв.
Базова цена:37,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!