Колие Аргосион-Трискелион 2

Колие-оргонит Аргосион 2 създава защитна сфера от около 30 метра в диаметър (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Оргонитът се грижи да бъде изчистено пространството около човека и вътре в него, след което изгражда мощна и стабилна защита, в чийто обсег цари хармония и баланс. Оргонитът се справя успешно с магии, урочасвания (включително и при бебета и малки деца), всякакви пробиви в енергийното поле, изтичане на енергия, кражба на енергия и др. Няма противопоказност при бебета и малки деца. Напротив, създава условия за добър сън и спокойствие.

 

Този оргонит съдържа тройна спирала, известна още като трискелион или трискеле - древен келтски символ, символ на Св.Троица (тяло-душа-дух, Син-Отец-Св.Дух, Баща-Майка-Дете). Изработен е в златисто-медни цветове - медна спирала, тигрово око, тюркоаз, лунен камък и лазурит.

 

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

 

Размери - диаметър 40 мм, дължина на верижката - около 430 мм

37,00 лв.
Базова цена:37,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!