Ключодържател Мелдор

Действието на Ключодържател Оргонит Мелдор обхваща диаметър от около 15 метра (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Оргонитът пречиства меридианитечакрите, аурата, цялото енергийно поле, за да може енергията да тече безпрепятствено през цялата енергийна система. Твърде възможно е в началото това да причинява известен дискомфорт, зависи от моментното състояние на енергийната система, което за всеки човек е специфично. Ако успеете да му осигурите време да си свърши работата, ще се радвате час по-скоро на лекота и благодат. Всяко прекъсване на този процес отдалечава момента, в който ще усетите спокойствие.

 

В този оргонит има спирала - синя, която допълнително подпомага действието на оргонита. Освен това е символ на разстеж, на еволюция. Съдържа лазурит, амазонит, тюркоаз - зависи от наличностите към момента на поръчката или от вашето желание. Синият цвят е цветът на истината, цветът на пета чакра. Този, който се чувства привлечен от синия цвят, всъщност търси лечение или баланс на чакрата си, търси своята истина. По същата причина синият цвят се препоръчва при лечение на ларингит, фарингит, възпаление на гърлото и всички разстройва на тялото в областта на гърлото.

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

 

Размери - диаметър около 28 мм. Закопчалката е в зависимост от наличностите. Този вид в момента не е наличен.

35,00 лв.
Базова цена:35,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!