Колие-оргонит Рилдиен

Колие-оргонит Рилдиен простира своето действие в диаметър от около 15 метра (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). И той, както и останалите оргонити пречиства от негативни атаки - магии, обсебвания, прилепвания, изтичане на енергия, урочасвания (уроки)... Оргонитът може да помогне дори и когато жилището или работното ви място се намира върху геопатогенна зона. Той успява да я хармонизира, така че да се неутрализира негативното й въздействие. Геопатогенната зона може да причини хронични болести на физическото тяло.

 

Отделно от това, на друго ниво, личният оргонит се свързва с душата на човека и работи за нейно най-висше благо и добро. Ето защо действието на нашите оргонити е мултиизмерно. Затова препоръчваме колиетата да бъдат лични, защото могат винаги да бъдат в непосредствена близост с душата, с която са свързани. Така могат адекватно да коригират пробив в енергийното поле, дисбаланс между фините тела и чакрите, да премахнат енергийни сплитания, връзвания, тапи. 

 

Този оргонит съдържа слънчев камък, унакит, мукаит и др. Камъчетата могат да бъдат заменени с други, съобразени с вашия личен избор или с избора на висшите ви аспекти. 

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

 

Размери - 25 мм х 28 мм, дебелина около 10-15 мм, дължина на кожената верижка - около 430 мм. Кожената верижка може да бъде и черна.

32,00 лв.
Базова цена:32,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!