Колие-оргонит Селдрен

Колие-оргонит Селдрен простира своето действие в диаметър от около 15 метра (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Съдържа малък кристал, който е наречен да пречиства и защитава от лоша енергия. Ако се чувствате отпаднали, нямате тонус, често боледувате или просто имате усещане, че не ви върви, по всичко личи, че в аурата има пробиви или енергийното ви поле не е чисто. Възможно е да имате блокажи в чакрите или в енергийните меридианите. Енергията е блокирана и нейното движение или е спряно, или е затруднено. В такъв случай оргонитът има да върши много работа, за което се изисква съответното време. Може да усещате, че ви тежи, въпреки малкият си размер. Оставете го да работи, без да прекъсвате процеса. Ако го свалите от себе си, забавяте усещането за лекота и хармония. Веднъж изчистил, оргонитът пази. Започвате да забелязвате неща, които до момента не са ви правили впечатление, хората започват да ви се усмихват без причина, усещате, че имате невероятен късмет... Да, това е! Така работи той! И в този момент спирате да го усещате като тежест.

 

Отделно от това, на друго ниво, личният оргонит се свързва с душата на човека и работи за нейно най-висше благо и добро. Ето защо действието на нашите оргонити е мултиизмерно. Затова препоръчваме колиетата да бъдат лични, защото могат винаги да бъдат в непосредствена близост с душата, с която са свързани. Така могат адекватно да коригират пробив в енергийното поле, дисбаланс между фините тела и чакрите, да премахнат енергийни сплитания, връзвания, тапи. 

 

Този оргонит съдържа лазурит, амазонит, тюркоаз, седеф и др. (в зависимост от наличността към момента на поръчката). Камъчетата могат да бъдат заменени с други, съобразени с вашия личен избор или с избора на висшите ви аспекти. 

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

 

Размери - 30 мм х 30 мм, дебелина около 10 мм, дължина на кожената верижка - около 430 мм. Кожената верижка може да бъде и черна.

35,00 лв.
Базова цена:35,00 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!