Колие-оргонит Чароит

Действието на колие-оргонит Чароит се разпростира в диаметър от около 15 метра (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Малък по размер, но не и по значение. Като всеки друг оргонит и този създава енергийна сфера от високовибрационна енергия около носителя му, която е жива, дишаща - във всеки един момент тя се обновява. Това осигурява отворени и възприемащи енергийни центрове в тялото, през които преминава точното количество божествена/космическа енергия. Аурата е гладка и хомогенна, без пробойни, като по този начин спира негативните атаки отвън. Оцелостената аура се материализира в добър, висок имунитет на физическо ниво - без вредители вашето тяло функционира качествено и пълноценно. Вие се чувствате леки и хармонични, започват да ви се случват хубави работи, сякаш не стъпвате на земята.

 

Основната функция на оргонита е изпълнена - пречистил е и е защитил от магии, урочасвания, клетви, влияния на електромагнитни полета, геопатология и др. Допълнителната и най-съществена част от неговото многопластово действие е връзката му с душата на човека и работи за нейно най-висше благо и добро (ако е изработен като личен). Но това се случва само при личните оргонити. Ето защо обичаме да казваме, че действието на нашите оргонити е многомерни. Затова препоръчваме колиетата да бъдат лични, защото могат винаги да бъдат в непосредствена близост с душата, с която са свързани. Така могат адекватно да коригират пробив в енергийното поле, дисбаланс между фините тела и чакрите, да премахнат енергийни възли, тапи. 

 

Този оргонит съдържа тюркоаз и чароит - мистичен, дълбок, завладяващ. В зависимост от вашите предпочитания или нуждите на вашата душа, камъните могат да бъдат и други, но тогава цялостното излъчване ще се промени. Ако очаквате с други камъни да изглежда по същия начин, това няма как да стане.

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

Размери - диаметър около 28 мм,  дължина на кожената верижка - около 430 мм

32,00 лв.
Базова цена:32,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!