Оргонит сърце 2

Действието на оргонит сърце е около 100-150 метра в диаметър (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Създава защитно поле, в което цари хармония и баланс. Преструктурира пространството, като бързината зависи от вида на мястото, където е поставен оргонитът, от степента на замърсеност, от наличие на геопатология и др.

 

Оргонитът създава здравословна околна среда и като естествен резултат от това е здравият сън, радостта от живота.

Когато поръчате личен оргонит сърце, е възможно камъните да бъдат различни от тези на снимката. Добре е, като поръчвате, да уточнявате дали желаете да изглежда като този от снимката (няма начин да стане същият, но все пак), или да бъде изцяло съобразен с Вашия личен код.

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

 

Размери - 45 мм х 55 мм. Височина 20-25 мм 

55,00 лв.
Базова цена:55,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!