Оргонит за вода

Оргонит с диаметър 111 мм, с форма на Цветето на живота. Поради плоската си форма позволява върху него да бъдат поставяни чаши, кани, бутилки. Но неговото действие не се изчерпва само с хармонизиране на напитки. Можете да поставяте отгоре и храна, кристали, да почиствате бижутата си, изобщо каквото ви хрумне. Все пак това е оргонит.

Този оргонит е събрал в себе си няколко елемента, които допълнително допринасят за неговата ефективност. Формата на кръг говори за завършеност, съвършенство, вечният кръговрат на живота (без начало и без край). Неслучайно е избран неговият диаметър, който съдържа точно три единици - число, което символизира Света троица - Дух-Душа-Тяло, великото Триединство, оцелостяване, обединение. Точно три са кристалите в него. Самият оргонит укрепва връзката с душата, духа. И третият, може би най-впечатляващ елемент, е релефната повърхност с матрицата на Цветето на живота. Върху тази матрица е изградена цялостната архитектура на Вселената, която е безгранична и позволява развитие. 

 

Кога ще бъде готова храната или напитката, зависи от констистенцията, както и от количеството, което поставяте отгоре. Например чаша с вода 200 мл отнема 15 мин за пълното й пречистване и зареждане. Водата става алкална, вкусна, сладка, подобрява храносмилането, повишава общата вибрация на тялото, променя структурата на водата, която се намира в тялото. Така пречистена, чашата вода от 200 мл може да се разтвори в обикновена вода в бутилка от 1,5 л и да се приема ежедневно. В началото, ако я приемате неразредена, отпивайте на малки глътки, разпределени през целия ден в продължение на няколко дни с цел адаптация на организма.

 

Този оргонит може да бъде изработен като личен, за дом/офис, универсален.

 

Време за изработка: за него са нужни поне десетина дни при средна натовареност, не бързайте! Оргонитът е специфичен вид работа, той сам определя кога да бъде стартиран процесът след изявяване на вашето намерение да го притежавате.

 

 

95,00 лв.
Базова цена:95,00 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!