Често задавани въпроси (FAQ)
?
Мога ли да спя с колие-оргонит?

Нашият съвет е да не спите с колие. Няма друга причина освен вероятността от натиска на тялото да счупите щифта, на който е закрепен оргонита. 

Можете да поставите оргонита на нощното си шкафче или в близост до възглавницата си. Той отпуска тялото, създава хармонична среда и защитно поле, които спомагат за постигане на плътен и дълбок сън. 

Можете да пробвате да зададете въпрос, на който искате да получите отговор. На сутринта е възможно да имате прозрения в тази посока.

?
Трябва ли да почиствам оргонита?

Принципно оргонитът няма нужда от пречистване. Но! С времето в зависимост от натоварването на човека/помещението, за който/което са изготвени, е възможно да има нужда от пречистване. Можете да го поставите върху морска сол, върху земя (директно върху почва), на слънце. А може и да комбинирате.

Важно: е морската сол да бъде изхвърлена в течаща вода.

Най-сигурният метод си остава пречистването с намерение, като го поставите в шепи (за по-сетивните). 

Ако оргонитът е изчерпал своето действие, не търпи пречистване, колкото и да сте упорити. 

Забележка: при личните оргонити, когато е постигнал целта, за която е изработен, той "спира" да работи. Ако не искате да се разделяте с него, не се учудвайте, ако го забравите някъде или пък го загубите :)

?
Къде да поставя оргонита за дома?

Това зависи предимно какъв вид и колко на брой са оргонитите в дома ви.

Вариант 1: Ако сте поръчали един оргонит, добре е той да бъде поставен в центъра на дома, защото създава торсионно поле, което завихря енергията около него. Колкото по-близо стоите до оргонита, толкова по-осезаемо е неговото действие. Отдалечавайки се от него, ефектът се разсейва.

Вариант 2: Обичайно членовете на семейството се събират в хола около телевизора или на кухненската маса. Това са точките, на които е необходимо да бъде поставен оргонитът, тъй като се събират различни по вибрация честоти. Напасването им една към друга понякога не е възможно. Тогава идва на помощ оргонитът.

Вариант 3: Ако имате стая с много електроуреди (компютри, телевизори, микровълнови и др.), например, кухнята, холът, офисът, можете да поставите оргонита между вас и тези уреди, за да пречисти от елетромагнитно лъчение. Например, оргонитът може да стои между вас и монитора на компютъра ви.

Вариант 4: Снабдявате се с няколко малки по форма оргонити, които разпръсквате по ъглите на жилището си. Така се създава защитна атмосфера отвън, а вътре кристалната решетка между оргонитите създава благоприятна и хармонична среда на общуване.

?
Как да поръчам оргонит?

Можете да направите поръчка по телефона или чрез сайта. Ние задължително Ви връщаме обаждане най-късно до следващия работен ден, в което уточняваме подробностите. За поръчки, направени в почивни дни, прозвъняваме на първия работен ден.

?
Необходима ли е лична консултация за изработка на оргонит? Необходима ли е снимка на човека, за когото се поръчва оргонит?

Не, не е. Но винаги е добре да се чуем, за да уточним насоката на действие на оргонита. Не е задължително да има такава. Когато нищо не е конкретизирано, когато няма специално насока, се дава възможност на висшите аспекти да се намесят, а те знаят най-добре кое в този момент е най-доброто.

?
Как най-лесно да избера оргонит?

Колиетата са по-подходящи за лични оргонити, за ежедневно носене.

Пирамидите и конусът понеже са по-големи, остри, по-трудно се носят в чанта, джоб, са по-подходящи да бъдат поставени в дом, офис, кола. 

Всички могат да бъдат лични и всички могат да бъдат универсални.

Ако не можете да изберете конкретен оргонит, можете да ни се доверите :)

?
Каква е разликата между универсален и личен оргонит?

Универсалният оргонит пречиства пространството, в което се намира, и хората, които попадат в обсега му от всякакви негативни въздействия (от хора, от околна среда, от геопатогенни зони, от електроуреди и др.), като същевременно създава защитно поле, в което се усеща хармония и лекота. Веднъж пречистено, полето е и защитено от последващи атаки.

Личният оргонит притежава освен гореописаното действие и едно друго, по-различно - свързан е с душата на притежателя си, като създава условия за нейното проявление във физическия свят, осъществява нейния план. 

?
Изчерпва ли се действието на оргонита?

На практика оргонитът е вечен, той непрекъснато трансформира. Но! При по-малките формички с течение на времето се наблюдава "износване" - понеже са в постоянен допир с кожата, а всяка кожа е различна, те могат да загубят част от блясъка в резултат на естествени физиологични процеси. Добре е да знаете, че ако количеството негативна енергия около Вас е голямо, едно мъничко колие по-трудно би се справило, сравнено с пирамидата, например. Мощта на оргонита е съвкупност от размер, вид на формата и най-вече от големината на кристала. А в едно колие кристалът е малък, затова и при тях се наблюдава споменатото по-горе "износване".

?
Ако имам вече един личен оргонит, мога ли да си направя още лични? Единият пречи ли на другите? Спира ли се действието им?

При оргонитите важи девизът на Мечо Пух - "Колкото повече, толкова повече". Колкото повече помощници, толкова по-сплотена защита! Хубаво е да се обградите с оргонити, те създават помежду си кристална решетка, която променя енергията около и количествено, и качествено. 

?
Мога ли да комбинирам бижу оргонит с други бижута? С кристали?

Разбира се! Даже оргонитите биха пречистили по този начин другите ви бижута :) Няма пречка да се носи оргонит и кристал едновременно, стига да не ви пречат на шията. 

?
Мога ли да поръчам оргонит, който да бъде доставен директно на получателя като подарък?

Можете. В такъв случай Вие заплащате стойността на оргонита и куриерската услуга или по банкова сметка, или с пощенски превод по ЕКОНТ, а ние го доставяме до където и до когото желаете, като получателят не заплаща нищо.

?
Какво е необходимо за изработка на личен оргонит? Има ли оскъпяване в цената?

За личен оргонит е необходимо името на човека и неговата рождена дата. 

Няма оскъпяване. Хората предпочитат предимно лични оргонити, това е и причината да работим по поръчка и да не поддържаме налични количества.

?
Може ли в оргонита да има определени камъни по мой избор?

Разбира се, стига нашите наличности да съвпадат с Вашите желания. 

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас