Колие-оргонит Дианор

Действието на колие-оргонит Дианор е около 30 метра в диаметър (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Създава защита, в която цари хармония и баланс. Преструктурира пространството, като бързината зависи от вида на мястото, където е поставена, от степента на замърсеност, от наличие на геопатология и др. Често търсен от мъже, но не пречи да бъде носен и от жени. В него сме поставили лазурит, тюркоаз, лунен камък и седеф. 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

Гаранция за автентичност - моделите са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

Размери - 17 мм х 75 мм, дебелина - 15 мм - 20 мм,  дължина на кожената верижка - около 430 мм

37,00 лв.
Базова цена:37,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!