Колие-оргонит Ленара

Действието на колие-оргонит Ленара е около 30 метра в диаметър (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Програмиран едновременно да пречиства и да защитава. От него се повлияват прекрасно магии, урочасвания, влияния - външни и вътрешни, както и различни трайни емоционални състояния. Ако попивате негативната енергия като гъба, оргонитът е вашият помощник. Той ще постави граници между вашето енергийно поле и това на останалите хора, за да ви съхрани.

Колие-оргонит Ленара е предпочитан от мечтатели. Него можете да подарите на нежната част от човечеството, ако тя вярва в чудеса и вълшебства. Тук акцентът е тюркоаз в баланс с лазурит, цветен седеф и розов кварц.

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

Гаранция за автентичност - моделите са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

Размери - 17 мм х 75 мм, дебелина - 15 мм - 20 мм,  дължина на кожената верижка - около 430 мм

37,00 лв.
Базова цена:37,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!