Колие-оргонит Мартелия

Действието на колие-оргонит Мартелия е в диаметър от около 30 метра (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Създава защитно поле около носителя му, в което чакрите са в баланс, аурата е плътна и не допуска пробив от негативни същности. Пречиства и защитава от магии, обсебвания, урочасвания, геопатология и др., като ги трансформира в положителна енергия.

 

Личният оргонит може да бъде наречен да работи за изцеление, за разрешаване на някакъв личен проблем, за неутрализиране на вредно въздействие, за привличане на партньор, за намиране на работа и т.н.

 

В този оргонит спиралата е от синя тел, а камъчетата - тигрово око, червен яспис, тюркоаз и др. Подходящ подарък за творчески настроени натури, мечтатели и авантюристи.

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

 

Размери - диаметър около 37-38 мм,  дължина на кожената верижка - около 430 мм,  дължина на кожената верижка - около 430 мм

37,00 лв.
Базова цена:37,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!