Колие-оргонит Налдир

Действието на колие-оргонит Налдир е в диаметър от около 30 метра (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Създава защитно поле около носителя му, в което чакрите са в баланс, аурата е плътна и не допуска пробив от негативни същности. Пречиства и защитава от магии, обсебвания, урочасвания, геопатология и др., като ги трансформира в положителна енергия.

 

В този оргонит сме сложили двойна медна спирала, символ на баланса между мъжкото и женското начало, горе и долу. Предложението ни включва лазурит, тюркоаз, лунен камък и тигрово око. Подходящ подарък и за жени, и за мъже, стига да имат усет към финото, към тайнственото и скритото от погледа.

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите оргонити са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

 

Размери - около 55 мм х 20 мм в лицевата част на оргонита, дебелина - около 20 мм,  дължина на кожената верижка - около 430 мм

37,00 лв.
Базова цена:37,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!