Колие-оргонит ОМ Голдън

При това Колие-оргонит ОМ Голдън разликата с предходния модел колие-оргонит ОМ идва от по-специфичния подход на работа, който е по-прецизен и отнема повече време за изработка от обичайното.

 

Оргонитът е изработен с бронзови стружки и червена тел. 

 

Знакът ОМ, вложен в този оргонит, създава синхронизация с вибрацията на Вселената. Това е изначалният звук на сътворението. Произнасяйки, напявайки тази мантра ОМ, ние се потапяме в безграничното "Аз", осъзнаваме, че сме част от ЕДНО, навлизаме в Покоя - там, където можем да чуем вълшебния глас на нашата Душа, нейните фини напътствия, да усетим любовта, която струи към нас и от нас, да се почувстваме едно с всяко творение във Вселената.

 

Тук можете да разгледате оргонита от различни ъгли.

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

 

Размери - диаметър на лицевата част - 40 мм, дебелина - около 10 мм,  дължина на кожената верижка - около 430 мм 

37,00 лв.
Базова цена:37,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!