Колие-оргонит Сентренон

Действието на колие-оргонит Сентренон е в диаметър от около 15 метра (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Създава защитно поле около носителя му, в което чакрите са в баланс, аурата е плътна и не допуска пробив от негативни същности. Пречиства и защитава от магии, обсебвания, урочасвания, геопатология и др., като ги трансформира в положителна енергия.

 

Този оргонит съчетава новия поглед върху ИН и ЯН. Те вече не са в познатите ни до момента черно и бяло, а в синьо - ЯН и червено - ИН. Един прекрасен баланс между невидимото вътре у нас и онова, което избираме да покажем навън. Подходящ за хора, търсещи постигане на баланс и хармония, както вътре в себе си, така и навън в заобикалящия ни свят.

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите оргонити са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

 

Размери - около 30 мм х 20 мм, връвчицата е регулируема.

35,00 лв.
Базова цена:35,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!