Колие-оргонит Виалендра

Действието на колие-оргонит Виалендра е в диаметър от около 30 метра (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Създава защитно поле около носителя му, в което чакрите са в баланс, аурата е плътна и не допуска пробив от негативни същности. Пречиства и защитава от магии, обсебвания, урочасвания, геопатология и др., като ги трансформира в положителна енергия. Личният оргонит се свързва с душата на човека и работи за нейно най-висше благо и добро. Затова препоръчваме колиетата да бъдат лични, защото могат винаги да бъдат в непосредствена близост с душата, с която са свързани. Така могат адекватно да коригират пробив в енергийното поле, дисбаланс между фините тела и чакрите, да премахнат енергийни сплитания, връзвания, тапи

 

Този оргонит съдържа спирала от цветна тел. В зависимост от вашите предпочитания или нуждите на вашата душа, тази тел може да бъде и в друг цвят. Спиралата е символ на енергията. Във вселената енергията се движи по спирала. Поставена в оргонита, тя завихря допълнително енергията. Камъчетата, които са наредени около нея, в случая са тюркоаз, карнеол, нефрит, но могат да бъдат и други. Подходящ подарък за интуитивни същности, които в същото време са здраво стъпили на земята.

 

Тук можете да видите оргонит Виалендра с медна спирала.

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

 

Размери - диаметър около 37-38 мм,  дължина на кожената верижка - около 430 мм

37,00 лв.
Базова цена:37,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!