Оргонит Голяма пирамида

Действието на този оргонит Голяма пирамида е най-мощно, защото има голям обсег на действие - около и над 300 метра в диаметър (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори).

 

Едновременно изчиства всякакви негативни вибрации и създава защитно поле, в което цари хармония, баланс и лекота. Какво е лекотата? Това е онова чувство, което изпитват децата - за тях няма нищо невъзможно, те не планират бъдещето и не се страхуват от провали, те се радват на онези малки ежедневни чудеса - като да срещнеш мравка - за които възстрастните са загубили  сетивата си. Оргонитът насища пространството и собственото ни енергийно поле с тази лекота. И... душата ни пее! По този начин вдига вибрацията ни, изпълва аурата ни, което във физическия план се отразява на имунната система - тя работи в пълния си капацитет, с други думи, ние сме напълно здрави. Защото нашето здраве е продукт на нашите мисли. При плътна, здрава аура вирусите и другите вредители се отблъскват като в огледало.

 

В компанията на оргонита ние се чувстваме спокойни, леко ни е, обичаме се. Конфликтите вкъщи намаляват, защото ставаме по-добри.

 

Оргонитът намалява отрицателното влияние на електроуредите, неутрализира вредното въздействие на геопатогенните зони (подпочвени реки, линии на Хартман, на Кюри, HAARP и др.). В близост до вода и храна той пречиства и тях, така ябълката не покафенява толкова бързо, на вкус е по-свежа, водата - по-мека и по-сладка, цветята буквално избуяват. Домашните любимци инстинктивно се ориентират към местата, където са оргонитите.

 

 

Оргонитът пречиства пространството, като бързината зависи от вида на мястото, където е поставен, от ъглите в дома, от степента на замърсеност, от наличие на геопатология и др.

 

 

Медитация с оргонит дава следните резултати: когато поемем оргонита в шепите си и притихнем, неговото действие скъсява времето на преход от външния свят към вътрешния. Ако обичайно са ви необходими 20-30 минути, за да успокоите ума и достигнете онова гранично състояние, приличащо на сън, което наричат алфа ниво, с оргонит в шепи това се постига за 10-ина минути. Разбира се, всичко е строго индивидуално, но е добре да експериментирате, за да усетите неговото действие най-добре. Как да разберем, че сме в алфа вълни? Съвсем естествено е да се прозеем, да ни се приспи. Когато оргонитът ни чисти, това може да се изразява в кихане, спазматично кашляне, сълзи. 

 

 

Всеки оргонит, за да бъде такъв, съдържа планински кристал, който може да бъде наречен да работи в определена посока. Колкото по-конкретна е тази посока, толкова по-вероятно е да засечете нейното проявление в реалността чрез оргонита. Колкото по-общо е формулирано това наричане, толкова по-дълго ще ви служи пък от друга страна. 

 

Този оргонит Голяма пирамида съдържа тюркоаз и корал, но това не е задължително. Ако желаете и в зависимост от нашите наличности, може да съдържа други минерали.

 

Тук можете да видите повече снимки на оргонита пирамида.

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите са само ориентир, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

 

Размери - основа квадрат - около 80 мм х 80 мм, височина (апотема) - около 75 мм 

75,00 лв.
Базова цена:75,00 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!