Оргонит Конус

Оргонит конус с връх е с основа кръг с диаметър около 50 мм и височина около 70 мм (измерено от върха до края на кръга). Действието му е около 200 метра в диаметър (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Създава защитно поле, в което цари хармония и баланс. Преструктурира пространството, като бързината зависи от вида на мястото, където е поставен оргонитът, от степента на замърсеност, от наличие на геопатология и др.

 

Оргонитът създава здравословна околна среда и като естествен резултат от това е здравият сън, радостта от живота.

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите оргонити са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

 

Размери - основа - около 50 мм х 50 мм, височина (апотема) - около 60 мм 

55,00 лв.
Базова цена:55,00 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!