Оргонит Малка пирамида

Оргонит Малка пирамида е с основа квадрат - около 5 см х 5 см, височина/апотема - около 6 см. Действието й е по-ограничено - около 150 метра в диаметър (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Създава защитно поле, в което цари хармония и баланс. Преструктурира пространството, като бързината зависи от вида на мястото, където е поставена, от степента на замърсеност, от наличие на геопатология и др.

 

Оргонитът създава здравословна околна среда и като естествен резултат от това е здравият сън, радостта от живота. Притежава всички характеристики на оргонитите - създава около себе си защитна сфера, в която цари лекотата, баланса, любовта. Намалява вредните излъчвания, пречиства храна, вода, въздух. Разликата е, че тук размерът има значение - колкото е по-голям оргонитът, толкова по-голям е кристалът в него, от което зависи по-бързото трансформиране на негативна (лоша) енергия и насищане на въздуха с прана.

 

Подходящ за подарък за нов дом, за нов офис, кантора, салон или студио. Ако не знаете личната рождена дата, може да бъде изготвен като универсален.

 

Този оргонит е подходящ за автомобил, защото не заема много място, а на пътя винаги имаме нужда от подкрепа.

 

Този оргонит съдържа тюркоаз и корал, както и дребни красотички, които не са задължителни. Най-важни са кристалът, стружките и смолата.

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се.

 

Размери - основа квадрат - около 50 мм х 50 мм, височина (апотема) - около 60 мм 

55,00 лв.
Базова цена:55,00 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!