Оргонит Голяма пирамида НОВА

Действието на оргонит Голяма пирамида НОВА е с обсег около и над 300 метра в диаметър (цифрата е оринтировъчна и условна, защото зависи от различни външни фактори). Като пълнеж и съдържание не се различава от оргонит Голяма пирамида, само размерите са други. Досегашната Голяма пирамида е с основа квадрат приблизително 80х80 мм. Новата пирамида също е с основа квадрат, но 70х70 мм. Апотемата на Голямата пирамида е 75 мм, на Голямата НОВА пирамида е 80 мм. Разликата между двете визуално е, че досегашната голяма пирамида е по-широка, по-ниска, а Голямата НОВА пирамида е по-тясна, по-висока. Като действие няма разлика. И новата създава защитно поле, в което цари хармония и баланс. Преструктурира пространството, като бързината зависи от вида на мястото, където е поставена, от степента на замърсеност, от наличие на геопатология и др. За разлика от другите два модела този е с основа равностранен триъгълник.

 

Оргонитът създава здравословна околна среда и като естествен резултат от това е здравият сън, радостта от живота. Поставен в близост до вода и храна, както и в хладилник, той пречиства храната, запазва свежия й вид, прави я по-вкусна и по-полезна.

 

Време за изработка - създаването на оргонит е преди всичко енергийна и творческа работа и след това физическа. Бързината не е препоръчителна, затова е добре да поръчате 1-2 седмици по-рано от датата, на която ви е необходим.

 

Гаранция за автентичност - моделите са само ориентировъчни, за да добиете представа от съчетанието на камъните. Всъщност всеки човек вибрира на различна честота, затова и всеки личен оргонит представлява една отделна вселена. Ако имате желание за определени съставки, споделете ги. Ако искате най-доброто за вас, доверете ни се. Специално пирамидите (с изключение на универсалните) се изготвят с индивидуален подход според притежателя им.  

 

Размери - основа равностранен триъгълник - около 70 мм х 70 мм, височина (апотема) - около 80 мм

 

 

75,00 лв.
Базова цена:75,00 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!